Panourile fotovoltaice alimenteaza scoli, sustin sanatatea, economisesc bani si imbunatatesc educatia

Scolile trebuie sa economiseasca bani si sa creasca nivelul de educatie, care sa sustina piata joburilor viabile si necesare oriunde. Asta este clar.

Copiii sunt mai afectati de majoritatea toxinelor decat adultii. Calitatea aerului de pretutindeni ii afecteaza pe cei ce sufera de astm sau poate creaza mai multi suferinzi de astm. Procesul de “inverzire” a scolilor este parte din crearea unui sistem de sanatate planetar mai bun si de creare a unor studenti mai buni.

Din fericire acest proces este parte din munca unor oameni remarcabili cum este si Monica Embrey, membra a corpului Greanpeace Climate&Energy localizat in Charlotte, North Carolina.

Da! copiii merita sa respire aer curat in scoli si multe scoli adopta sisteme fotovoltaice pentru producere de energie, dar avem nevoie de mai mult pentru a atinge niste targeturi viabile. Nu numai ca aceste sisteme protejeaza calitatea aerului nefiind poluante si cresc educatia stundetilor/ elevilor cu privire la energia solara, dar de asemenea stimuleaza interesul elevilor si stundetilor pentru tehnica si stiinta in vedera multor joburi in cadrul energiilor regenerabile.

Putem doar spera ca aceasta initiativa va cuprinde si alte regiuni, orase, tari de pe cat mai multe continente. Avem nevoie de scoli solare. Copiii si nepotii nostri au nevoie de aceasta schimbare.

Sursa: cleantechnica.com

Related Posts

Leave A Reply

twenty + four =