Instalatii solare de irigat

Apa are o importanta enorma pentru agricultura. Nu putem sa ne referim la o agricultura eficienta fara sa ne gandim si la solutii inteligente de irigare a culturilor.

Experienta cu seceta ultimilor ani la nivelul tarii noastre dar si la nivel european a scos si mai tare in evidenta necesitatea unor sisteme performante de pompare a apei catre culturi.

Sistemele de irigare de pe vremea comunismului nu mai functioneaza in tara noastra, multe din ele fiind dezafectate sau vandalizate. Cu toate ca sunt promisiuni de ani de zile ca Guvernul Romaniei va investi bani seriosi in dezvoltarea sistemelor de irigatii pe suprafete mari, nimic concret nu s-a intamplat pana acum. Chiar si asa, aceste sisteme nu pot ajunge pana la toti micii si marii agriculturi din toate zonele tarii.

Se pune problema asadar, unei alternative fezabile, inteligente si de ce nu economice la aceasta problema.

Firma noastra are placerea sa va ofere solutii de calitate inalta, de pompare a apei din foraje de adancime cu ajutorul pompelor solare conectate la o suprafata fotovoltaica. Sistemele sunt simple si nu au nevoie de retea de curent clasica pentru functionare, ci doar de un foraj cu suficient debit de apa si… soare.

Sistemele pot fi complet automatizate, in asa fel incat nu este necesara prezenta unui operator pentru ca ele sa functioneze.

Va putem oferi atat partea de pompare apa cu pompa solara cat si intregul sistem de irigare prin picurare, bazin stocare, foraj, asigurare consultanta, instalare, practic toata instalatia completa la cheie.

Nu in ultimul rand, ne laudam cu un pret fara concurenta pe piata interna pentru produsele oferite, astfel incat cu solutiile noastre, nu numai ca nu veti mai depinde de un sistem centralizat de irigare, veti putea economisi bani cu energia electrica, in acelasi timp oferind necesarul de apa plantatiei, fermei, solarului, serei sau gradinii dvs.

Asadar, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!

Related Posts

Leave A Reply

2 × four =