Totul despre Electro Solar

CINE SUNTEM.

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme cat si pentru persoane fizice.

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de comercializare, consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si reparatii/ service a sistemelor solare, pentru companii si persoane fizice.

Misiunea noastra declarata, este sa reducem costurile cu energia, si sa oferim solutii energetice acolo unde acestea nu exista sau sunt greu de implementat.

Pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrica va oferim produse ca: stalpi solari pentru iluminat stradal, kituri fotovoltaice off-grid cu compensare de la retea sau panourile solare cu tuburi vidate si heat-pipe atat de eficiente in orice casa!

Cand vine vorba de solutii energetice, firma noastra va ofera: kituri off-grid clasice, sisteme solare pompare apa pentru agricultura. Acestea din urma sunt sisteme cheie in orice proiect de agricultura, intrucat folosesc resurse minime pentru asigurarea apei catre o plantatie, si anume, un foraj si… soare!

Mai jos, o parte din lucrarile realizate.

Sisteme Fotovoltaice Pentru Diverse Aplicatii

Electro Solar.

ECHIPA DINAMICA

suntem o echipa tanara si dinamica si avem cunostinte ample in domeniu

PRETURI DECENTE

reusim sa oferim preturi decente pentru serviciile noastre, fara a face rabat de la calitate

PERSONAL CALIFICAT

avem o echipa de specialisti capabili sa livreze servicii de o calitate superioara

SOLUTII INTEGRATE

reusim sa venim in ajutorul vostru cu solutii integrate (kituri) de o eficienta ridicata