Totul despre Electro Solar

CINE SUNTEM.

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme cat si pentru persoane fizice.

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de comercializare, consultanta, proiectare, executie, instalare si de sisteme solare in general pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.

Energia solara merge mana-in-mana cu conceptul “cost-reduction” sau redurece a costurilor, un termen tot mai invocat in ultimii ani atat de catre companii cat si de persoanele fizice. De aceea Electro-Solar Timisoara vine in ajutorul dvs. prin implementarea stalpilor solari pentru iluminatul exterior, foarte eficienti mai ales ca inlocuiesc un numar inca mare de stalpi clasici cu becuri incandescente ce consuma foarte mult.
Datorita componentelor solare de eficienta foarte ridicata, lampa noastra cu LED-uri Osram de 12W, inlocuieste cu succes o lampa de halogen de 250W, un bec cu mercur de 75W sau un bec incandescent de 150W!

Sisteme Fotovoltaice Pentru Diverse Aplicatii

Electro Solar.

ECHIPA DINAMICA

suntem o echipa tanara si dinamica si avem cunostinte ample in domeniu

PRETURI DECENTE

reusim sa oferim preturi decente pentru serviciile noastre, fara a face rabat de la calitate

PERSONAL CALIFICAT

avem o echipa de specialisti capabili sa livreze servicii de o calitate superioara

SOLUTII INTEGRATE

reusim sa venim in ajutorul vostru cu solutii integrate (kituri) de o eficienta ridicata

Lucrari realizate